De 5 Gewoontes

Hoe jij heel gewoon grote impact kunt hebben op jongeren
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Youtube Icoon

Ons Doel, Visie & Werkzaamheden

Luister, Ontdek, Geniet

Help Mee, Doe Mee, of Doneer

Onze Missie, Gezin & Werkzaamheden

Bekijk De Promotiefilm

Volg De Gratis 7-Daagse Training

Bestel het Boek

Gideon-Logo-1024x1024.png
logo-gospel-600.png
bol-com-1-png-transparent-logo.png

Over Het Boek

Hoe kan ik meer impact hebben op de jongeren in mijn gezin, kerk, school of omgeving? 
Mensen met impact leven vijf gewoontes uit. Door wie zij zijn en door wat zij uitleven kunnen zij een krachtige verandering teweegbrengen in het leven van jongeren. Iedereen kan deze vijf gewoontes uitleven, ongeacht persoonlijkheid, leeftijd, talenten of aangeboren vaardigheden. 

Elk van de vijf gewoontes wordt geïllustreerd met inspirerende verhalen, de nieuwste wetenschappelijke inzichten en dagelijkse oefeningen. Of je nu meer positieve invloed wilt hebben als ouder, verschil wilt maken in jouw kerk, op school of in jouw omgeving, de gewoontes in dit boek zullen je helpen dit doel te bereiken.
 

 

Voor Wie

Het  boek is voor iedereen die een positieve impact wilt maken op de jongeren in zijn leven: vaders en moeders die meer inspiratie en handvaten willen ontdekken om succesvol aan te sluiten bij hun tiener(s), jeugdwerkers die in de kerk of buiten de kerk verschil willen maken in de levens van jongeren en leerkrachten die dagelijks impact willen maken op hun leerlingen en op zoek zijn om daarin te blijven groeien.

Ontwerp zonder titel-6.jpg

Luister Onze Podcast!

  • White Spotify Icon
  • White RSS Icon
Schermafbeelding 2020-02-26 om 15.11.41.
Ontwerp%20zonder%20titel-6_edited.jpg
Bram Rebergen, directeur Youth for Christ

Elke jongere in Nederland verdient het dat er iemand om hen heen is die oprecht aandacht geeft en de tijd neemt om mee te reizen in die wereld vol verwachtingen en impulsen. Dit boek laat zien wat de onbetaalbare waarde is van het investeren in jongeren en de blijvende impact die dat heeft voor de toekomst van hen. Een must voor iedereen die met jongeren aan de slag wil.

Ontwerp%20zonder%20titel-5_edited.jpg
Bianca Boender, directeur You!ng, pleegmoeder

Als je echt impact wilt maken in het leven van jongeren en binnen het jongerenwerk lees dan dit boek. Dit boek geeft je tools om aan de slag te gaan en je te bekwamen. Het inspireert en motiveert. Het krachtige van dit boek is dat hij gebruik gemaakt heeft van personen en organisaties die dagelijks bezig zijn om grote impact te hebben in het leven van jonge mensen. Zij kunnen als geen ander jou vertellen en inspireren zodat je samen met hen van invloed kan zijn.

Ontwerp%20zonder%20titel-2_edited.jpg
Jan Wolsheimer, directeur Missie Nederland

Jonathan Pellegrom neemt de lezer mee op een boeiende ontdekkingstocht door het leven van jongeren in onze tijd. Hij wisselt ontroerende verhalen af met goede theorie over het aanleren van nieuwe gewoontes om impact te hebben op jongeren. Hoewel ik me geen jongerenwerker voel, lukte het Jonathan zonder moeite om me aan te sporen nieuwe gewoontes te leren.

'Als Christen Aansluiten bij Jongeren van de Straat

Ben jij op zoek naar een praktisch handboek die je de vol nieuwste kennis, methodieken, werkvormen en de beste tips om impact te maken op jongeren buiten de kerk?

Bestel dan ons 1e boek: het handboek voor missionair jongerenwerk! Het boek staat vol ervaringsverhalen, praktische toepassingen en inspirerende inzichten.