Over Ons

Welkom op onze site! Wij zijn Jonathan en Jeanine, ouders van drie fantastische dochters: Loïs, Thirza en Shira. Sinds 2009 zetten wij ons vanuit Youth for Christ full-time in om impact te maken op de levens van jongeren .

Gedreven door Gods liefde zoeken we jongeren op, helpen hen groeien en bieden hen hoop. Zo komen we dichterbij jongeren. Want iedere jongere verdient de kans om Jezus te leren kennen en de persoon te worden zoals God hen bedoeld heeft. In ons werk met jongeren zijn we als gezin afhankelijk van giften.

Wij geloven dat elke jongere de kans verdient om Jezus te leren kennen en de persoon te worden zoals God hem bedoeld heeft.

Onze Missie

Het is onze missie om een krachtige invloed te hebben op jongeren, zodat ze de persoon worden zoals God hen bedoeld heeft in hun identiteit, relaties en impact. 

 

Wat We Doen

We doen dit enerzijds zelf door: relationeel te werken met jongeren op straat, in de kerk, online als influencer en als spreker voor jongerengroepen.

Anderzijds inspireren en bewegen we andere mensen ditzelfde te doen door: onze boeken, trainingen, workshops en spreekbeurten. 

Als gezin zijn we in ons werk afhankelijk van giften.

We Kunnen Dit Niet Zonder Jou!