Zoeken
  • Jonathan Pellegrom

De 3 beste tips om relaties op te bouwen tijdens de corona crisis

Pas geleden las ik een onderzoek over eenzaamheid onder jongeren, en ik schrok enorm van de cijfers die ik tegen kwam!

1 op de 3 jongeren voelt zich structureel eenzaam.

Laat dat eens tot je doordringen! 1 op de 3, wat een bizarre hoeveelheid! Maar hoeveel meer moet dat nu wel zijn, nu jongeren niet meer naar school kunnen, thuis zitten en niet hun leven normaal kunnen leven?


Meer dan ooit hebben jongeren het nodig om te weten dat ze niet alleen zijn!


Dat is leuk, denk je nu misschien, maar hoe pak ik dat aan? In de onderstaande vlog geef ik je de 3 beste tips om succesvol te doen. Bekijk hem, deel hem met vrienden, zodat we samen met elkaar kunnen laten zien aan de tieners en jongeren om ons heen dat ze niet alleen zijn!


Vanuit Youth for Christ hebben we een speciale actie ingezet om zoveel mogelijk kwetsbare jongeren een overlevingspakket te geven met de boodschap #jebentnietinjeeendje Elke jongere krijgt een tas gevuld met een persoonlijke kaart, een badeendje, spelletje, magazine, een stressballetje, een strip en natuurlijk een wc-rol. Om te laten zien: Jij bent niet in je eendje!


We hebben ondertussen al aan meer dan 1000 jongeren een pakket mogen geven! Check meer op de website van Youth for Christ: www.yfc.nl67 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven