Zoeken
  • Jeanine Pellegrom

De rugzak van jouw leven.

Wat een last soms hé? Die rugzak van het leven, vol zware keien en scherpe kiezelstenen. Allemaal gebeurtenissen uit je leven die je met je meedraagt op je rug. Die rugzak houdt je dan liever ook gesloten.


Mijn rugzak bleek vol te zitten van gebeurtenissen en ervaringen van ruim tien jaar zendingswerk in Nederland. Samen met mijn man en drie kinderen zijn wij een missionair zendingsgezin en werken wij met jongeren in Nederland.


Alle succesverhalen heb ik vol trots verteld in onze nieuwsbrief en aan de mensen om ons heen.


Dingen die heftig waren en verliezen waren, beleefde ik wel, maar ik doorleefde ze niet altijd.

De afgelopen weken heb ik een debriefing gedaan bij Le Rucher Ministry. Het begrip debriefing komt uit de militaire wereld: tijdens de oorlog bleek dat de bemanning van vliegtuigen hun werk langer konden volhouden en langer gezond bleven, als ze na afloop van hun missie tijd kregen om hun verhaal te doen.


Ik schreef er een blog over op de website van "Puur! Vandaag"


https://www.puurvandaag.nl/geloof/de-rugzak-van-jouw-leven/57 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven