Zoeken
  • Jonathan Pellegrom

Is er bewijs dat Jezus God is?

Deze vraag stelde ik mijzelf toen ik een tiener was. Je herkent vast wel die momenten van twijfel over je geloof, of momenten waarop het lijkt alsof je gevoel totaal verdwenen is. We gaan allemaal door hoogte- en dieptepunten heen in ons leven met God.


Toen ik een tiener was gaf mijn vader mij op een dag twee boeken, waarin de auteurs hun verhaal deelden hoe ze tot de ontdekking waren gekomen dat het christelijk geloof wetenschappelijk te bewijzen is. Beide mannen stapten hun onderzoek in als atheïst, en beëindigden hun zoektocht als overtuigd christen.


Ik merkte dat het mij elke keer opnieuw helpt in momenten van twijfel of weinig gevoel, om terug te kunnen vallen op deze kennis. In deze video die ik gemaakt hebt voor een online jongerendienst deel ik alle inzichten met je die ik die boeken heb gevonden. Geniet ervan, en mijn hoop is dat het dezelfde impact op jou mag hebben, als die het voor mij had.
47 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven